FANTASTICK® Stick with a smile

Op jonge leeftijd starten met sporten geeft plezier, is gezond en geeft kinderen de mogelijkheid hun talenten te ontdekken en ontwikkelen.

 

Waarom de Fantastick®?

Hockey is een populaire en innovatieve sport in Nederland. Innovaties richten zich op de top sport, maar ook bij de recreatieve sport op (jong) volwassenen. Kinderen zijn steeds jonger als ze lid worden van een hockey vereniging. Hockey is complexe en moeilijke sport qua techniek om aan te leren vooral bij jonge kinderen. Om die redenen ontwikkelde Sportivation, samen met oa Marc Lammers (voormalig coach Nederlands Olympisch gouden Dames elftal) en de TUDelft, een bijzondere hockeystick: de Fantastick®.

Voor wie is de Fantastick®?

De Fantastick® is een innovatieve stick speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4-7 jaar. Deze stick kan zowel op scholen, BSO als binnen verenigingen gebruikt worden. Doordat met deze stick de succesbeleving groter is, is de Fantastick® ideaal om kinderen kennis te laten maken met het hockeyen!

Wat is speciaal aan de Fantastick®?

pelle-play-movieDe Fantastick® maakt het aanleren van de hockey basistechnieken gemakkelijker, leuker en uitdagender. De basisgrip, positie handen (rechter hand onder en linker hand boven), de V grip zijn makkelijker aan te leren. De zogenaamde dribble grip is speciaal bedoeld om tijdens de trainingen en lessen de indian dribble makkelijker en leuker aan te leren. Verder zijn de sticks zowel ergonomisch als voor de belevingswereld afgestemd op de leeftijd van de kinderen.
Hockeyen met de Fantastick® daagt de kinderen nog meer uit om te leren hockeyen; het leren hockeyen wordt makkelijker en leuker!

Download hier de Fantastick®  flyer

Bezoek de Fantastick website:

Wilt u meer informatie?

Paulien Kok
+31 6 13112158

Fun motivates. Innovations like the Fantastick are great for motivating young children to learn field hockey

—Marc Lammers

Social Media

Visit Us On TwitterVisit Us On Linkedin