Motivate to innovate

Op jonge leeftijd starten met sporten geeft plezier, is gezond en geeft kinderen de mogelijkheid hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Tevens kan sporten en bewegen een belangrijke rol spelen bij de sociale ontwikkeling van kinderen. In een maatschappij waar inactiviteit steeds meer een grotere rol speelt is het belangrijk juist jonge kinderen vroeg met Sport en Bewegen in aanraking te laten komen.

PaulienSportivation wil met innovatieve producten en diensten kinderen motiveren hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Sportivation is een bedrijf van Paulien Kok. Paulien beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van innovatie in sport en gezondheid, en daarmee over een uitgebreid en divers nationaal en internationaal netwerk. Na haar studie Fysiotherapie en Bewegingswetenschappen heeft Paulien ruim 12 jaar, met veel plezier, bij TNO gewerkt waar zij in het begin veel (praktijk)onderzoek deed naar product-mens interactie. In de jaren na haar werk als onderzoeker heeft zij deze ervaring met de praktijk omgezet naar het managen van projecten.

Drijfveer van Paulien is het constant vernieuwend bezig zijn. Daarbij heeft zij een passie voor sport en mensen. Met behulp van innovatie wil zij mensen aanzetten tot bewegen en sporten.

Wilt u meer informatie over mij ga dan naar mijn linkedin pagina:

Social Media

Visit Us On TwitterVisit Us On Linkedin